SHPËRNDAJE

Në Festivalin e Filmit “Lift-Off Global Network festival ky për film dokumentar dhe dramë, filmi dokumentar i “Skenari i nënës”,në regji te Kastriot Saqipi , në një konkurencë prej 42 filmash nga e gjithë bota, mori VENDIN E PARË.

Në rend të parë e falenderojm Avni Hetemin që na shpalosi jetën e tij dhe neve na bëri të ndihemi të lumtur me këtë dokumentar.

Gani Veseli i cili ishte Producent si dhe një udhëheqës i mrekullushëm i këtij Dokumentari, Shenasi Hetemi i cili na qëndroj me mbështetje financijare pa e kursyer veten dhe familjen e tij asnjë moment.

Dritan Neziri për një përkthim të mrekullueshëm të dokumentarit si dhe një Lobim të jashtzakonshëm në botë. Ben Halitin për përpunimin e audios dhe muzikës me shum senc që ka dokumentari.

Falenderojm për punën e pa kursyer Kordinatorin: Artan Ibishin, Kamermanin: Herolind Mehmetin, Montazheren: Antigona Bajrami Postproductionin:Jon Saqipin etj.

Tani ne vetëm kemi marr ftesën të shkojm në Angli po e postoj Konfirmimin e festivalit ashtu si na kan dërguar ata. Dear Filmmaker, Thank you for participating in the First-Time Filmmaker Sessions February 2020.

It is always fantastic for us to see strong support for indie film. We are pleased to announce that the winning film is: THE MOTHERS SCREENPLAY dir. by Kastriot Saqipi (who is invited to the Sessions Features Winners event at Pinewood Studios where each month’s winners will have their trailers screened, industry workshops and hands-on advice and feedback AND free Professional Lift-Off Membership).

Congratulations to the finalists (1 extra due to a tie). All will receive free Intermediate Lift-Off Membership, which includes features such as waivers to the Lift-Off Showcases, Career Road-Mapping sessions with the Lift-Off Co-Founders, Production Support, access to scripts and screenplays and much more. Aelita Schaeffer’s Last Trip The Dalai Lama Scientist Trunocide Thank you again to everyone involved in the festival. We look forward to seeing your next projects! Welcome to the Lift-Off family, Claire and the Lift-Off team./presheva.com/