SHPËRNDAJE

Dominat Ramadani nga Tërnoci i Bujanocit tashmë ka filluar të luaj në superligën e Maqedonisë në U19.

Ai po tregon talentin e tij në  skuadrën e KF “Milano”  të Kumanovës ndërsa deri tani në këtë klub ka  luajtur në ndeshjen kundër klubut “Pelister”, “Vardar” dhe  Pobedes(Prilep).

Dominat Ramadani hapat e para të futbollistit  i ka mar në KF ”Tërnoci” dhe se një kohë ishte dhe lojtar i këtij duke vazhduar pastaj në klubin e futbollit ”Drita”  të Gjilanit.