SHPËRNDAJE

Zëvendës kryetari i komunës së Preshevës, Armend Aliu, kryetari i kuvendit, Sami Salihu dhe këshilltarë të kuvendit komunal morën sot morën pjesë në marshin për bashkim e organizuar nga shoqata Çamëria në Prishtinë me moton Lugina do Zgjidhje./presheva.com/