SHPËRNDAJE

Shtëpia e shëndetit në Preshevë me vëmendje po përcjell situatën e krijuar rreth Corona virusit.

Përveç që për shkak rethanave kemi ndryshuar orarin e punës, ende nuk kemi rritur kapacitetin mjeksor thotë për preshevacom drejtori Driton Salihu.

Salihu ka potencuar se janë plotësisht të gatshëm me krijimin e ambulancës e cila do të merret me pacientë me simptoma febrile dhe sipas nevojave që na paraqitet mund të punojë edhe 24 orë në ditë.

Rreth çdo ndryshimi do të njoftoheni me kohë, deri atherë tek mjeku i zgjedhur me raste vetëm për terapi shfrytëzojeni ndihmën e parë për raste të domosdoshme dhe emergjente.

Në këto momente të vështira, ruajini të tjerët, ruajini vetën, na ruajini personelin mjeksor porosit drejtori Salihu./presheva.com/