SHPËRNDAJE

TVLugina
Partia Demokratike e Serbisë me vendosshmëri kundërshton privatizimin dhe shuarjen e medieve lokale që po ndodh në Serbi dhe e paralajmëron në vendimin e rrezikshëm të Këshillit Nacional të Shqiptarëve që të themeloj një Tv e cila emeton program vetëm në gjuhën shqipe.

Sipas tyre, në Bujanoc me 34% popullatë serbe sipas ligjit të ri do të mbeten pa televizion lokal dhe radio stacion, ndërsa do të kenë radio televizionin e Këshillit Nacional të shqiptarëve, njofton DSS, transmeton presheva.com.