SHPËRNDAJE

Lengje

Të qëndroni e hidratuar është shumë e rëndësishme, sidomos kur ju jeni të sëmurë në fyt, thotë Dr. Linder.
“Ju duhet të pini lëngje të mjaftueshme në mënyrë që urina juaj të jetë e verdhë e hapur apo e kthjellur. Kjo mban membranat e mukozës tuaj të lagështa dhe më të afta për të luftuar bakteret dhe irrituesit dhe e bën trupin tuaj më të aftë për të luftuar kundër simptomave të të ftohurit”.

Çfarë ju pini është zgjedhja juaj, shton Linder. Uji funksionon gjithmonë, por ju gjithashtu mund të pini edhe diçka me pak sheqer, si një lëng frutash, apo diçka të kripur, si supë pule.