SHPËRNDAJE

Dukesha e Kembrixhit siç raportojnë mediet e huaja ka lindur djalë dhe Duka i Kembrixhit ishte i pranishëm për lindjen e fëmijës së tretë të çiftit, në ora 11:00. Koha lokale në Spitalin e Shën Marisë në Paddington, në perëndim të Londrës.
Ardhja më e re në familjen mbretërore peshon 8 kilogramë 7oz (3.8 kilogramë), dhe si nëna dhe fëmija janë shumë mirë, sipas Pallatit.
Foshnja mbretërore është i pesti në radhë në përputhje me fronin britanik, pas gjyshit Princ Charles, babait Princi Uilliam dhe vëllait e motrës.