SHPËRNDAJE

Dybala

Palermo ia ka caktuar çmimin sulmuesit, Paulo Dybala.

Skuadra siciliane, Palermo, ia ka caktuar çmimin sulmuesit të spikatur, Paulo Dybala.

Presidenti i klubit, Maurizio Zamparini, ka theksuar se Dybala kushton plot 40 milionë euro.

“Ka skuadra italiane dhe të huaja të interesuara për të. Ҫmimi? Do të thoja rreth 40 milionë euro, për mund të jetë më shumë”, u shpreh Zamparini.