SHPËRNDAJE

Emigrantët shpesh zgjedhin mënyra nga më të ndryshmet për të ndjekur ëndrrat e tyre për tu fshehur por këtë herë duket se me të vërtetë imagjinata e këtij emigranti ka kaluar çdo kufi.

Policia në Spanjë kishte mbetur e habitur kur brenda mbrojtëses së pasme të një veture gjeti një njeri i cili ishte duke u përpjekur për të kaluar kufirin Melilla me Marokun.

Shikoni nbë video se si polici me anë të një mjeti e hoqi mbrojtësen dhe brenda gjeti emigrantin.

https://www.youtube.com/watch?v=DSiWvjx9ehQ