SHPËRNDAJE

Një rast i rrallë ka ndodhur me një mace të lindur në Turqi, në provincën Karaman.

Ajo ka lindur me 2 trupa që janë të lidhur për një koke të vetme, 8 këmbë dhe 4 veshë, shkruan Daily Mail.

Shkencëtarët e kanë marr macen e sapolindur për të kryer hulumtime shkencore që kanë ndikuar në lindjen e një maceje në gjendje të tillë.

Pronarja e macës, Ruveyda Tirtir ka thënë që maceja e saj kishte vështirësi gjatë lindjës së maces.

Macja kishte lindur tre mace gjithsej, derisa dy sish nuk kishin arritur të mbijetonin ndërsa kishte mbijetuar vetëm njëra.

Veterinary Bilge Kocak kishte thënë që nuk kishte parë kurr një rast të tillë, kur një mace kishte dy trupa, 8 këmbë dhe 4 veshë.