SHPËRNDAJE

Për shkak të numrit të madh të atyre që duan ta ndjekin ndeshjen, numri i limituar është harxhuar që do të nisen me autobus në mënyrë të organizuar, atherë ju njoftojmë se mund të bleni bileta online për këtë ndeshje në adresën duke klikuar këtu ose: http://bit.ly/2bbjXlL

 


Ballistet

Në prag të ndeshjes për kualifikime në Europa League, tifozët nga Presheva do të jenë te pranishëm në Shkup në stadiumin Adem Jashari (në tribunën e ballistëve) në bashkëpunim me Balllistat nga Tetova, njëkohësisht duhet faleminderuar Ballistat për organizimin.

Të enjten do të bëhet nisja e organizuar nga caffiteria Kombinati në ora 16:00 Preshevë

Transporti është falas si dhe hyrja ne stadium falas e gjithë kjo mundsohet nga BALLISTAT.

Të interesuarit i ftojm që të lajmrohen në nr e tel 063 7619 324
Numri ështē i limituar!