SHPËRNDAJE

Në një konferencë të përbashkët të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, dhe atij të Shqipërisë, Edi Rama, ky i fundit ka folur për temën e korrigjimit të kufijve.
Rama ka thënë se kush është kundër presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe e quan tradhtar, ai është një gomar.

“Kush e drejton dorën kundër Thaҫit, duke e quajtur tradhtar, ai është një gomar”, është shprehur Rama.