SHPËRNDAJE

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reaguar pas miratimit të tri projektligjeve për shndërrimin e Forcës dhe Sigurisë së Kosovës (FSK) në ushtri , në Kuvendin e Kosovës.

“Lavdi dëshmorëve të Kosovës dhe bekuar qoftë ushtria e sapolindur e Republikës së Kosovës”, ka shkruar Rama në “Facebook”