SHPËRNDAJE

Në festivalin e këngës “Lemari” që mbahet çdo vit në Minsk të Bellorusisë, Edisa Ahmedi ka marrë vendin e dytë.

Në këtë fetival të këngëve për fëmijë, Edisa pati një prezantim të shkëlqyeshëm ku u vlersua lartë nga juria profesionale dhe ajo u dekorua me vendin e dytë.

Në këtë festival prej 132 garuesve që ishin pjesëmarrës nga 15 shtete të ndryshme të botës, Edisa Ahmedi zuri vendin e dytë nga të gjitha kategoritë prej moshës 5 vjeçare deri në moshën 18 vjeçare./presheva.com/