SHPËRNDAJE

Edisa Ahmedi nga Rahovica e Preshevës do të këndoj në festivalin e këngëve për fëmijë “Mollëkuqet”.

Edisa Ahmedi ka lindur më 29.05.2005, është njê nxënëse shembullore në shkollën “Selami Hallaçi “, ka marrë pjesë ne shume festivale ku eshte nderuar me shume çmime si në festivalin “Gezimi Ynë” në Presheve ku Edisa u nderua me çmim special.

Pos kendimit ka pasion edhe vallezimin.

Edisa vjen per here te pare në skenën e “Mollekuqeve” dhe ne i urojme shume suksese.