SHPËRNDAJE

Edisa Ahmedi, talente e muzikës, vitin 2018 e karakterizon vit të sukseseve në realizimin e sajë si këngëtare e re.

Gjatë kësaj kohe ajo ka patur një sërë aktivitetesh duke marrë pjesë në festivale vendore, rajonale dhe ndërkombëtare. Edisa ishte edhe pjesë e shumë projekteve muzikore në Republikën e Kosovës e cila njëherit po vijon mësimet në arsimin fillorë në Rahovicë dhe në shkollën e muzikës në Gjilan.

Edisa po bën parapërgatitjet për pjesmarrje në festivalin e Lituanisë që do të mbahet në fund të këtijë viti kalendarik./presheva.com/