SHPËRNDAJE

Këngëtarja Edita Sopjani ka kohë që nuk ka qenë në skenë.
Ajo tash ka lansuar projektin “Ike Ti” që është një baladë.
Në videoklip të punuar nga XL Films ajo si gjithnjë shfaqet atraktive.
Tekstin e këngës dhe muzikën e ka punuar MTV records.