SHPËRNDAJE

Djaloshi nga Kosova i shndërruar në femër, Edona James, i cili u bë i famshëm për aferën me ish-futbollistin gjerman Stefan Efenberg, është rikthyer në vendlindje.

Edona James, e cila ishte mysafire në emisionin “Prive Klan Kosova”, ‘ajo’ thotë që është nga Suhareka dhe se gjatë viteve të luftës kur ishte vetëm 6 vjeç është shpërngulur në Gjermani.

Ajo tregon historinë e saj dhe se si ka nisur t’i ndryshojë hormonet që nga mosha 13 vjeçare,  duke e shëndruar veten tërësisht në një tranvestit. Kur ka filluar të kryej operacionet e para të gjinjve dhe pamjes fizike të saj, sa i ka  kushtuar e gjithë ky operacion  dhe gjithçka reth jetës së “saj” i rëfen në emisionin “Prive Klan Kosova”…