SHPËRNDAJE

 

Kënga e saj e re, e cila është ritmike e ndërthurur me elemente popullore titullohet: “Hallall të qoftë”.

Muzika dhe teksti janë realizuar nga Arsim Bunjaku, gjersa për orkestrimin është kujdesur Florent Boshnjaku.Ana vizuele e projektit i është besuar produksioni EMF Creative, të cilët kanë sjellë një klip të bukur.Këngën e re “Hallall të qoftë”, mund ta gjeni në aplikacionin Premier Songs, gjersa për disa ditë do të publikohet edhe në YouTube.