SHPËRNDAJE

Gjatë karrierës së tij 19-vjeçare, Shaban Tërstena ka fituar 30 medalje të arta në 42 turne që ka marrë pjesë. Prej medaljeve të shumta, 19 janë nga Lojërat Olimpike, botërore, europiane, mesdhetare dhe ballkanike. Më me vlerë janë të artat nga LOV në Los Angelos dhe e argjendta në LOV në Seul. Ai ka 750 luftëra në karrierë, prej tyre 720 fitore.