SHPËRNDAJE

Ekipi i emergjencës në Shtëpinë e shëndetit Presheva në Preshevë me tri letra mbishkimi përçojnë mesazhe tek qytetarët duke i këshilluar me mesazhin “Rrini n’shpi”.

Ata po mbrohen, po ju duke mbrojtur veten, i mbroni dhe të afërmit e tu dhe të tjerët.

Vetëm së bashku mund tia dalim këto 10 ditë kritike, thonë kështu në mesazhin e përbashkët Ekipi kujdestarë i emergjencës në Shtëpinë e shëndetit Presheva në Preshevë./presheva.com/