SHPËRNDAJE

Ekipi i Klubit futbollistik KF Lugina po bën fazën përgatitore në Durrës për pjesmarrjen e planifikuar në turnirin mbarë kombëtarë të futbollit.

Qëndrimi dhjetë ditorë i ekipit të futbollit me stafin e KF Lugina po realizohet me mjetet e ndara nga buxheti komunal dhe donatorët vendës ku drejtuesit e klubit u janë mirënjohës.

Në një postim në rrjetin social fb ata kanë shkruar :

Falemnderojm gjithë donatorët që na mbështesin si:

Komuna Preshevës

Hausmeisterservice Malici

Hefa GmbH

Extra Montages

Mebatex Sarl

Vm Center

Bici Comerc

Amiri Këmbimore

Advokat Ejup Kamberi/presheva.com/