SHPËRNDAJE

Kryetari i APN-së Shqiprim Arifi si dhe ai LrPDSH-së Sami Salihu sot në sallën e Kuvendit Komunal në Preshevë kanë nënshkruar marrëveshjen politike për bashkëqeverisje.

Dokumenti i tërësishëm: