SHPËRNDAJE

Gjatë këtij viti në skenën shqiptare të hip-hopit kanë shpërthyer edhe femrat që e trajtojnë këtë zhanër.

Tayna dhe Rina janë dy këngëtaret që në kohët e fundit kanë arritur sukses me këngët e tyre në muzikën hip-hop

“Femrat janë bërë më ‘burra’, më ‘burra’ se ne… Po u ka hije. Më duket interesant. E kanë bërë industrinë akoma më interesant se i ka munguar, pasi që meshkujt jemi bërë të gjithë: ‘Ah, kolegë…respekt’. E te femrat më ndryshe. Te femrat, inati është më i madh”, është shprehur Elinel.