SHPËRNDAJE

Në kontrollimin e trenit, është konstatuar se në vagonin e nëntë fshihen pesë persona pa asnjë dokument personal, dhe sipas deklaratave të tyre, të gjithë janë shtetas të Sirisë me moshë deri 30 vjet.

Siç raporton dogana, transmeton presheva.com, në orët e mbrëmjes, në hyrje të Serbisë, në stacionin hekurudhor të Preshevës ka arritur treni i mallrave me 16 vagona, që po udhëtonte në relacionin Maqedoni – Bullgari.

Me kontrollim të trenit është zbuluar se në vagonin e nëntë janë fshehur 5 meshkuj pa kurrfarë dokumenti. /presheva.com/