SHPËRNDAJE

Nëse e kemi parë të eksperimentojë apo të dalë në foto me ngjyra flokësh nga më të ndryshmet, ato kanë qenë thjesht paruke,sepse Enca flokët i ka cilësuar të shenjta, prandaj dhe ndryshimi ka ardhur me kaq vonesë. [VIDEO]

Krah videos ku duket krejt ndryshe dhe mjaft simpatike me pamjen e re, Enca e ka cilësuar të vështirë këtë ndryshim, madje edhe më të vështirë se të ndërrosh burrin.