SHPËRNDAJE

Epidemiolog nga Enti për shëndet publik në Vranjë sot ishin për vizitë konsultultative për masat që do ti ndërrmarim në lidhje me pacientat e komunës së Preshevës në ditët në vijim.

Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu ka theksuar se sygjerimet e parashtruara do ti zbatojnë në Shtëpinë e shëndetit për të mirën e popullatës dhe pacientave tanë.

Sepse vetëm të disciplinuar sa më lehtë do ta kalojmë këtë situatë të vështirë, thotë Salihu./presheva.com/