SHPËRNDAJE

Kryetari i Turqisë Recep Tayyip Erdogan do të vizitojë Bosnjën e Hercegovinën, edhe pse ai ka  ndales të vizitoj këto vende nga ana e Gjermanisë dhe Austrisë ai ka organizuar një takim parazgjedhor në Sarajevë.

Ky takim do të përfshij 10 mijë shtetas turq që jetojnë në Bosnjë Hercegovinë, e parashihet që spektatorë nuk do të jenë vetëm shtetasit por edhe vizitorë nga vendet tjera europiane.

Përgaditjet për këtë takim kanë filluar dhe se ky takim do të mbahet në maj. Gjithashtu në Sarajevë do të krijohet një nën deg e partisë së cilën e përfaqëson kryetari Erdogan.