SHPËRNDAJE

Kengetarja Linda Halimi, e cila perfaqesonte Shqiperine ne Eurovision nuk do te jete pjese e finales.

Ajo, edhe pse pati nje performance qe u vleresua nga publiku dhe me gjere, nuk i grumbulloi dot piket e nevojshme per ne finale.

VENDET QE SHKUAN NE FINALE:

Belgjika

Qipro

Australia

Armenia

Polonia

Portugalia

Suedia

Greqia

Azerbajxhan

Moldavia