SHPËRNDAJE

Facebook ka filluar të bllokojë disa hashtagët që lidhen me drogat. Gjithashtu, kompania ka bllokuar hashtagët në Instagram që lidhen me drogërat e tilla si #fentanyl, #oxycontin, #opioids dhe më shumë.

Nëse kërkojmë për #oxycontin nuk shfaqet asnjë rezultat, ndërsa një kërkim për #fentanyl ose #xanax shfaqë disa imazhe dhe mesazhi që postimet e fundit aktualisht ishin të fshehura për shkak se komuniteti ka raportuar disa përmbajtje që nuk mund të përmbushin të drejtat e komunitetit të Instagram.