SHPËRNDAJE

Fakulteti ekonomik i Suboticës,  Paralelja në Bujanoc njofton të gjithë  të interesuarit se afati për aplikimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2018/19 është më datë 20.qershor. dhe 21.qershor.2018 ndërsa provimi pranues mbahet më datë 29.06.2018. Për  informata shtesë rreth studimeve dhe regjistrimit në këtë fakultet mund ti merrni në Paralelen e fakultetit në Bujanoc tek Shërbimi studentëve.

Shërbimi për media