SHPËRNDAJE

Debati në Kuvend nuk ndryshoi gjë në terren. Disa nga ata që nisën familjarët e tyre për në gurbet, nuk deshtën as ta dëgjojnë.
“Nuk e kqyri hiç kurrë më. Jo, po kë me e kqyrë. O zot kush është kah udhëheq këtu, haj medet haj”, thotë Nuhi Vllasi, i cili ka nisur 7 anëtarë të familjes për në gurbet.

Thotë se ka kërkuar ndihmë për vajzën 7 vjeçare dhe nuk ka gjetur ndihmë.

“Nuk shkon më me rrena, nuk i besohet kërkujt hiç, unë jam kah vdes uni”, thotë ai.

Ja rrëfimi i plotë dhënë Klan Kosovës:

http://www.dailymotion.com/video/x2fo23z_vllasi-duke-shikuar-kuvendin_news?start=1