SHPËRNDAJE

Këshilltarja nga radhët e APN- Seuda Fazliu në fillim të seancës së KK kërkoi nga partnerët e koalicionit qeverisës që ta rrespektojnë marrëveshjen e nënshkruar nga partnerët e koalicionit mbi dy çështje, përqindjen e numrit të të punësuarve dhe numrit të praktikantëve sipas marrëveshjes.
Ajo potrncoi se, nëse kjo marrëveshje nuk rrespektohet pamvarësisht se do të jemi prezent në sallë nuk do ti votojmë pikat e rendit të ditës./presheva.com/