SHPËRNDAJE

Landon Jones ka një vit që nuk ha asgjë.

12-vjeçari ka ngrënë për herë të fundit rreth një vit më parë, ku pasi konsumoi disa pica dhe një tas akullore oreksi iu zhduk pa paralajmërim.

Kur u zgjua në mëngjesin e 14 tetorit të vitit 2013, Landon kishte humbur të gjitha ndjenjat e urisë dhe etjes.

Landon tani është i sëmurë dhe ka marrje mendsh 24 orë të ditës.

Shumë mjekë janë çuditur me rastin.

Mirëpo, 12-vjeçari mbijeton, për shkak se ha ndonjë copë sanduiçi apo ndonjë copëz çipsi rrallë herë.