SHPËRNDAJE

Me 3 tetor 2016, në ambientet e bukura të kompleksit Vali Ranch u mbajt për herë të tretë Festivali i kenges për femijë “Mollekuqet”.

Ky festival ishte pergaditur në mënyre të shkëlqyeshme dhe udhëhequr nga drejtoresha e festivalit Arta Haziri Nuhiu.
Ne festivalin “Mollëkuqet” u paraqiten me zerat e tyre te bukur performuan 25 fëmije të moshave të ndryshme. Këngët kishin një larmi të ndryshme tematike duke i kënduar natyres se bukur, atdheut, shkollës, nënës dhe tematikave të tjera që kanë të bëjnë me botën e femijëve dhe dëshirat e tyre.

mollekuqet2016-02
Zëri i embel i tyre ishte shpesh herë emocionues për pjesemarresit per prinderit e tyre, për moshatarët e fëmijeve dhe për veteë ata që e kanë përgadite kete festival.

Festivalin e hapi drejtoresha e saj Arta Haziri Nuhiu duke falenderuar te gjithe ata qe mbeshteten dhe sponzorizuan kete festival
Në fund juria profesionale ne perberje prej:
Ylli Kalaja/Kompozitor nga Shqiperia;
Faton Isufi/Muzicient-Kantautor;
Fitore Rexhepi/Prof.e Muzikes;
Izeir Hyda/Prof.i gjuhes shqipe;
Nazim Gagica/Solist;Diana Toska/Prof.e Muzikes;
Albina Baerman/Koreografe gjermane,ndan çmimet si:

Teksti më i mirë Erëza Greiqevci ;
Çmimi i publikut: Ilda Nuhiu dhe Jon Abazi;
Mollekuqet Fest: Dielleza Nuhiu dhe Luljeta Bega;
Dueti meë i mirë: Denisa dhe Aldrin Dehari;
Cmimi Vali Ranch: Arbenita Qeku dhe interpretimi me i mire;
Kompozimi më i mirë: Mario Zaja dhe Arnisa Dreni;
Orkestrimi më i mire: Jozefina Jani dhe Ereza Greiqevci;
Cmimi Junior: Jalldyze Kqiku;
Shkolla e Muzikes:Jon Abazi;
Solistja më e mire:Havushe Salihu dhe Anisa Bllaca;
Solisti me i ri: Venis Agaj dhe Lorent Qerimi;
Solistja më e re: Ema Jashari dhe Atika Salihu;
Zeri me i mire: Engji Mustafa;
Cmimi i Rtv21: Anila Ajeti;
Mikrofoni i artë: Andrin&Arblin Salihu dhe Verda Jashari;
Cmimi i trete: Leart Bucalia, Engji Mustafa dhe Driada Muji;
Cmimi i dyte: Mario Zaja, Linesa Ukshini dhe Jozefina Jani;
Cmimi i pare: Jora Jusufi.

mollekuqet2016-03

Sponsoret te cilet e mbeshtetin edicion e trete te Festivalit “Mollekuqet”-2016 jane: Zyra e kryetari L.H. dhe
Drejturia kulturës Gjilan, Sponsor gjeneral Vali Ranch me pronar Fehmi Fetahu.Gorenje Ovs.Proeng-fabrika e betonit. Fluidi. Embeltorja Kimi, Queen Fashion, Afro Com. Foto Dea. Sponsor medial Rtv21.Transmetimin direkt te Festivalit: Radio Star. Modetatore e Festivalit: Afeida Borici Mehmeti/Regjisore dhe Jona Zeneli Moderatore ne Rtv 21 ne emisionin për fëmijë. /presheva.com/

mollekuqet2016-04

mollekuqet2016-05