SHPËRNDAJE

Ditën e shtunë, me datë 29 mars, do të filloj sezoni pranveror në Ligën komunale në futboll të vogël – Futsal.

Ditën e shtunë sezonin pranveror do ta hap ndeshja Zhunica dhe Miratoca, që fillon nga ora 14.

Këtë ditë do të luhen katër ndeshje, ndërsa kampionati do të vazhdoj edhe ditën e diel me 4 ndeshje të tjera.