SHPËRNDAJE

Drejtoresha e Shkollës Fillore Prof.Ibrahim Kelmendi, Fitore Sahiti përmes një njoftimi zyrtar informon nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës se pushimi vazhdon deri më datë 24 shkurt.

Ky vendim merret nga ministria e arsimit për shkak të gripit sezonal.

Drejtoresha Sahiti konfirmon për portalin preshevacom se mbledhja e këshillit të arsimtarëve do të mbahet më datë 22 shkurt siç ka qen e paralajmëruar.

Ju urojm pushim të mbarë thuhet në njoftimin e drejtoreshës së Shkollës Fillore Prof.Ibrahim Kelmendi, Fitore Sahiti./presheva.com/