SHPËRNDAJE

Pak ditë më parë, këngëtarja Fjolla Morina përmes rrjeteve sociale bëri të ditur që do e provojë veten edhe si dizajnere në një koleksion të veçantë me Mr. Rex që do i paraprinte Shën Valentinit.

Duket se tashmë është afruar data e publikimit të koleksionit dhe gjithçka është gati.