SHPËRNDAJE

Këngëtarja Flaka Krelani sot do të publikojë këngën e saj të re “Vet’me”

Këngëtarja nga Gjakova për Glam Radio ka njoftuar se kënga do të vijë në versionin audio dhe është kombinim i zhanreve pop, afro-beat dhe r&b.

Ajo ka thënë se në rrugë janë edhe projekte të reja, të cilat pritet të publikohen në shtator të këtij viti, ku do të ketë edhe këngë me klipe.