SHPËRNDAJE

Një galeri arti në Londër ka ekspozuar punime të veçanta të bëra me flokë njeriu, ku një ndër punimet është edhe flamuri shqiptar.

“Kombet e Bashkuara: Njeriu dhe Hapësira” quhet ekspozita që tregon flamuj të vendeve të ndryshme të botës të krijuara nga flokë njerëzish të ngjitura bashkë.

Këto flamuj i ka realizuar një artist kinez që banon në SHBA, Uenda Gu.

Ekspozita do të hapet më 26 nëntor dhe do të mbyllet më 23 shkurt 2015-të.

Flamuri-Floke1