SHPËRNDAJE

Për këtë vit kalendarik 2017 në maternitetin e Preshevës ka lindur djalë me peshë 3900 gram, raporton presheva.com.

Ky është fëmija i katërt i një familje nga fshati Ilincë të Preshevës.

Sipas mamive dhe mjekut kujdestar që janë deklaruar për presheva.com, gjithçka ka shkuar mirë dhe foshnja e porsalindur është me shëndet. /presheva.com/