SHPËRNDAJE

Një foshnje që gjendet në një karrocë fëmijësh që i drejtohet shkallëve lëvizëse në një qendër tregtare në Kinë për fat të mirë është shpëtuar. Fëmija që thuhet të jetë nëntë muajsh, gjinia e të cilit nuk është zbuluar, ra nga maja e shkallë lëvizëse që shkonin lart pas largimit nga një dyqan i afërt. Por për fat të mir, ka qenë një ushtar ai që kapi foshnjën rreth gjysmës së rrugës së shkallëve lëvizëse dhe e pengoi atë të binte poshtë më tej përgjatë shkallëve lëvizëse. Aksidenti ndodhi në një qendër tregtare në Wuxi, Kinë lindore, rreth mesditës të premten, sipas Beijing Daily.