SHPËRNDAJE

Sot, është një ndër deputetetet më të zëshme në Kuvendin e Kosovës, shkruan Kosovarja.

Bëhet fjalë, për Albulena Haxhiun e cila edhe sot vazhdon të mbetet deputetja më e përfolur sa i përket guximit dhe aktivitetit që paraqet vazhdimisht.

Por, kësaj radhe do të lihet anash plotësisht pjesa e karrierës së saj në politikë, pasi që janë disa fotografi të rralla ato të cilat zgjojnë kureshtje për privatësinë e saj.

Padyshim, martesa është njëra ndër momentet më të lumtura të çdo femre e cia ëndërron të veshë fustanin e bardhë, e këtë lumturi e përjetoi edhe Albulena.

Me vello të bardhë, e me stil mjaft modern si nuse, Haxhiu dukej magjike njësoj sikurse dasma e saj.