SHPËRNDAJE

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë nis ushtrimet ushtarake ‘Cobra Gold 2015’ në Tailandë.
Pjesë e këtij ushtrimi të udhëhequr nga SHBA janë edhe vende të tjera si Tailanda, Singapori, Japonia, Indonezia dhe Malajzia.

Ushtrimet në ‘Cobra Gold 2015’ përfshinë trajnimet e mbijetesës dhe programet e ndihmës qytetare.

Marinsat-02

Marinsat-03

Marinsat-04

Marinsat-05