SHPËRNDAJE

Përmes fotove të mëposhtme do të mësoni një histori të shkurtër për mirësinë, mëshirën dhe kapërcimin e luftërave të jetës.

Nëna që po dëgjon rrahjet e zemrës së vajzës së saj në gjoksin e një burri tjetër, burri që mban një mbulesë të bërë nga rrobat e gruas së tij të ndjerë ose ushtarët që ushqejnë koalat australiane si foshnja të porsalindura.

Këto foto tregojnë gjithë mirësinë e kësja bote, gjithë bukurinë e saj, duke dëshmuar se gjithmonë ka kohë për të kryer vepra të mira.

Edhe pse shumica e këtyre tregimeve kanë pak trishtim në thellësi të tyre, ato ende mund të na frymëzojnë të jemi pak më të butë.

1.Një anëtar i ekipit mjekësor duke i thënë lamtumirë gruas së tij para se të nisej për në Wuhan për të ndihmuar në luftimin e koronavirusit.

2.Ky burrë humbi gruan e tij pas 50 viteve martese. Vajza e tij bëri një mbulesë me rrobat e saj për ta bërë atë të ndjehej më afër saj.

3. Një nënë po dëgjon rrahjet e zemrës së vajzës së saj që u bë një dhuruese e organeve.

4. Një vajzë e vogël e një vullnetari të shërbimit zjarrfikës, e veshur me përkrenaren dhe medaljen e tij të shërbimit, gjatë funeralit të tij.

5.Një oficer policie që ndihmon personin të shkojë poshtë shkallëve

6. Një kor erdhi në spital që të këndojë për pacientët.

7.Një qenush i shpëtuar nga një zjarr është bërë zjarrfikës.

8.Ky burrë po bën prerje flokësh falas për të pastrehët.

9. Gjeta një shënim nga gjyshi im 6 vite pasi vdiq.

10. Nuk ka të bëjë fare se sa para ke.

11.Sa herë që DeAndre Hopkins shënon, ai gjen nënën e tij që humbi shikimin e saj shumë vite më parë dhe i jep asaj topin. Një nga traditat më të bukura në sport.

12.Pasi kjo mace humbi veshët nga një infeksion, një anëtar i stafit nga Shoqëria Humane bëri një maskë në formën e veshëve të maceve.

13.Ushtarët australianë orën e tyre të pushimit ndihmonin koalat e zhvendosura prej zjarrit.

14.Këta vullnetarë shpëtuan një qenush nga një shtëpi që digjej dhe kryen CPR mbi të, procedurën emergjente mbi duar në kraharor që të rikthehej në jetë.

15. Më në fund ra shi në Australi.