SHPËRNDAJE
Ju të cilët e keni Gjermaninë në listën e vendeve që dëshironi t’i vizitoni në jetë, pa dyshim se ëndërroni për kështjellat mahnitshme, pamjet alpine, jetën e egër të natës në Berlin dhe për Oktoberfest-in. Por, çfarë nëse i injoroni këto gjëra të zakonshme të Gjermanisë? Gjermania është e mbushur me qytete të vogla magjike të cilat ju japin emocione përrallore përmes korridoreve me kalldrëm, shtëpive mesdhetare e shumë atraksioneve tjera.
Më poshtë ju sjellIM disa prej fshatrave më magjikë të Gjermanisë, të cilat duhet t’i vizitoni të paktën një herë në jetë.
Ramsau
Rothenburg ob der
Tauber
Ahrenshoop
Schiltach
Meissen
Miltenberg
Sieseby
Rudesheim am
Rhein
Meersburg
Quedlingburg
Dinkelsbuhl.