SHPËRNDAJE

Këshilli Kombëtar Shqiptar njofton se Ministri për administratën shtetërore dhe vetëqeverisjen lokale ka sjell vendimin me nr. 90-00-00130/2018-27 mbi thirrjen e seancës konstituive të Këshillit kombëtar Shqiptarë më 26 nëntor 2018 (e hënë) me fillim nga ora 11:00 e cila do të mbahet në hapësirat e Këshillit, njofton Shërbimi për informim i KKSH-së. /presheva.com/