SHPËRNDAJE

Në listën e futbollistëve më të kërkuar në faqen e filmave për të rritur, kryesojnë Ronaldo dhe Messi.

Siç duket yjet më të mëdha të futbollit kanë marrë vëmendjes edhe jashtë fushës, transmeton IndeksOnline.

Në listën e futbollistëve më të kërkuar në “PornHub” hyn edhe Beckham, Sterling.

Kurse vendin e parë në këtë list duket se e ka zënë Ronaldo.