SHPËRNDAJE

KFLugina-01

Shkolla e futbollit “Lugina” do të marrë pjesë në Turneun ndërkombëtar i Futbollit “Vllaznimi Cup 2016” me 2 grupmosha.

Grupmosha 2003-2004 në bashkëpunim me shkollen e futbollit “Miratoca” që do te udhëtojnë në Durrës me datë 29.06.2016 dhe do të kthehet me datë 05.07.2016.
Kurse Grupmosha 1999-2000 e Sh.f.Lugina (Kadetët) do të udhtojnë me datë 05.07.2016 dhe do të kthehen 11.07.2016.

KFLugina-02

Presheva.com i uron suksese 2 grupmoshave në turneun Ndërkombëtar “Vllaznimi Cup 2016” si çdo vit që na ka sjell trofe. /presheva.com/