SHPËRNDAJE

Këngëtari i ri i zhanrit “RAP” publikon këngën e re të titulluar “BACK”. Në shumicën e rasteve të rinjëve Preshevarë nuk iu jipet mundësia ti tregojnë aftësitë e tyre si në muzikë por edhe në sport, se të rinjët Preshevarë kanë talent kjo e dëshmon edhe këngëtari ynë Gold AG, i cili ka arritur majat e suksesit dhe tanimë është ambasadorë i Luginës së Preshevës.

Në fillim i mungojnë kushtet pastaj promovimi, presheva.com mundohet që të ndikojë në sukseset e të rinjëve tanë me ato mundësi që ka. Pra me një promovim të talentëve si sportist, këngëtarë dhe në lëmi të ndryshme që kanë nevojë për promovim.

Më poshtë mund ta ndëgjoni këngën FxBlack – BACK/presheva.com